Βέροια: Άμα τω εμβολιασμώ...300 ευρώ μπόνους δίνει επιχείρηση

Μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους που εμβολιάζονται κατά του κορονοϊούδίνει επιχειρηματίαςστην Βέροια. Το μπόνους ανακοινώθηκε αφότου η συντριπτική πλειοψηφία είχε κλείσει ραντεβού τον εμβολιασμό της, οπότε λειτουργεί επιβραβευτικά. Με αυτό τον τρόπο θεωρήσαμε ότι συνεισφέρουμε κοινωνικά, στο έθνος», δηλώνει ο ιδιοκτήτης.

Για τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο επέλεξε να επιβραβεύσει τους εργαζομένους του που έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό  μίλησε ο ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ, κύριος Σπύρος Ζερβός.

«Δίνουμε 300 ευρώ μπόνους σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν. Το μπόνους ανακοινώθηκε αφότου η συντριπτική πλειοψηφία είχεκλείσει ραντεβού τον εμβολιασμό της, οπότε λειτουργεί επιβραβεύτηκα. Πέραν του ατομικού δικαιώματος να κάνει κάποιος το εμβόλιο, πρόκειται για μια κοινωνική και εθνική προσπάθεια για να ξεφύγουμε από την COVID-19. Με αυτό τον τρόπο θεωρήσαμε ότι συνεισφέρουμε κοινωνικά, στο έθνος. Πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι η υπόθεση ελευθερία περνά μέσα από τον εμβολιασμό και γι αυτό το επιβραβεύουμε με την ατομική πρωτοβουλία».

«Από τα μηνύματα που έχω είναι ότι συλλήβδην οι υπάλληλοι θα εμβολιαστούν. Εμείς ως ΚΤΕΟ έχουμε να κάνουμε με την οδική ασφάλεια και θεωρούμε ότι δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργάτες και τους πελάτες μας. Θέλουμε να θωρακίσουμε την επιχείρησή μας. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον ιδιωτικό φορέα να δώσει στους εργαζόμενους κίνητρο για να γίνει μαζικός εμβολιασμός», τόνισε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις