Οι δημιουργοί του Rockwave στήνουν την Terra Republic στην Πύδνα

Στην Πύδνα της Πιερίας, σε μια έκταση 200 στρεμμάτων ονόματι Terra Republic, με τον Όλυμπο στα δεξιά και τη Θεσσαλονίκη σε απόσταση 50 χιλιομέτρων (και 20 χλμ. από την Κατερίνη), η διοργανώτρια εταιρεία του Rockwave Festival στήνει έναν νέο συναυλιακό θεσμό, με το βλέμμα τόσο στο μουσικόφιλο κοινό της βόρειας Ελλάδας, όσο και σε αυτό των Βαλκανίων.

Ο λόγος για το Long Beach Festival, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι 2020. Και ήδη ανακοίνωσε την έλευση των περίφημων Einstürzende Neubauten, οι οποίοι θα καταφτάσουν στο Terra Republic την Κυριακή 19 Ιουλίου για μια συναυλία-γιορτή των 40 τους χρόνων. Δύο μέρες αργότερα, την Τρίτη 21 Ιουλίου, θα έρθουν και στην Αθήνα, για μια συναυλία στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα.

Η προπώληση και για τις 2 συναυλίες, έχει ξεκινήσει. Η τιμή για το Long Beach Festival είναι 29 ευρώ (φυσικά σημεία) και 31,90 (online). Εισιτήρια πωλούνται στο Musicland, το Stereodisc και το WE της Θεσσαλονίκης, ενώ διαδικτυακά διαθέτονται από το www.viva.gr και το www.hunteragency.gr. Υπάρχει επίσης και τηλεφωνική προπώληση, μέσω 11876.

Για την Αθήνα ισχύουν τα ίδια όσον αφορά την τηλεφωνική και online προπώληση, στην οποία προστίθεται και το www.athinorama.gr. Φυσικά σημεία είναι τα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind, τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, ο πολυχώρος Yoleni's, το Viva Spot της Τεχνόπολης, καθώς και το Hunter Agency.

Πηγή: avopolis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις