Η Κατερίνη απόψε κάνει… πάρτυ στα μπαλκόνια

Ένα μεγάλο πάρτι θα γίνει σε όλη την Κατερίνη σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου με DJ της Κατερίνης και του Ν. Πιερίας να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και να παίζουν μουσική από τις 18:30 το απόγευμα.

«Ενώνουμε τα ηχεία μας, τις μουσικές επιλογές μας, φτιάχνουμε το soundtrack της πόλης μας και όχι μόνο, συντονιζόμαστε με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και βοηθάμε με τον τρόπο μας στην μετάδοση του μηνύματος ενάντια στην εκθετική μεταδοτικότητα του καινούργιου κορoνοϊού, #menoumespiti #kanoumeparty», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όπως λένε οι διοργανωτές η ιδέα «ξεφύτρωσε» στην Ιταλία στα μπαλκόνια των DJs και «εξελίχθηκε μέσα από ηλεκτρονικές συζητήσεις μεταξύ μας, τις ώρες της εθελοντικής κατ’ οίκου καραντίνας, όπου ο κλάδος των Ελλήνων DJs βιώνει και αυτός, σε συνδυασμό με την πλήρη αναστολή όλων των εκδηλώσεων και μόνιμης εργασίας σε καφέ-μπαρ-κλαμπ»

«Κοιτάζουμε μόνο την σωματική υγεία αυτές τις ώρες και βάζουμε και εμείς με την σειρά μας, ένα λιθαράκι, με αυτόν τον τρόπο, στην ενδυνάμωση της ψυχικής μας υγείας που δοκιμάζετε.

Θα «διαταράξουμε» την βουβαμάρα της πόλης για να περάσουμε το μήνυμα.

Μένουμε σπίτι, προσέχουμε τους γύρω μας σαν να είμαστε φορείς του μικροβίου.

Ανοίχτε παράθυρα και πόρτες, ευκαιρία είναι, διπλό το κέρδος!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: thessnews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις