Σε κατάσταση σοκ οι γονείς-εκπαιδευτικοί του 2χρονου κοριτσιού που πέθανε στην κούνια της

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς-εκπαιδευτικοί του 2χρονου κοριτσιού στην Ηγουμενίτσα που πέθανε στην κούνια της

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ 

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του μόλις δύο ετών κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό σήμερα το πρωί στο δωμάτιο του στην Ηγουμενίτσα. Το μικρό κορίτσι, φαίνεται πως προσπάθησε να φύγει από το κρεβάτι του, αλλά στην προσπάθεια του να περάσει μέσα από τα κάγκελα της κούνια, σφήνωσε και πέθανε από ασφυξία. Ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάλης αναμένεται λίγο αργότερα σήμερα να "ρίξει φως" στα αίτια θανάτου του μικρού κοριτσιού, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της.

Μάλιστα ο ιατροδικαστής ζήτησε από τους αστυνομικούς να του προσκομίσουν και φωτογραφίες του χώρου όπου βρέθηκε νεκρό το κορίτσι, μιας και που ο ιδιος δεν μπόρεσε να βρεθεί επί τόπου για να εξετάσει με ακρίβεια τις συνθήκες.

Οι γονείς της 2χρονης, είναι απαρηγόρητοι. Ο πατέρας, είναι λογοθεραπευτής ειδικής αγωγής, ενώ η μητέρα του κοριτσιού καθηγήτρια. Μόνη τους ελπίδα για την ζωή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετέχει στις έρευνες, είναι το κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδερφάκι του 2χρονου κοριτσιού.

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Ηγουμενίτσας, συμπαραστέκονται στην άτυχη οικογένεια, η οποία όπως τονίζουν φίλοι και συγγενείς, υπεραγαπούν τα παιδιά τους.

Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να ολοκληρώσουν την δικογραφία αυτής της τραγικής υπόθεσης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις