Τουριστική προβολή του δήμου στο Μετρό της Πλατείας Συντάγματος

Ο δήμος Πρέβεζας κατόπιν σχετικής εντολής του δημάρχου, Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποίησε συμφωνία με την εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., - η οποία διαχειρίζεται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Σταθερής Τροχιάς, METRO, TRAM, Ηλεκτρικό - για την τουριστική προβολή του δήμου, με έκθεση φωτογραφίας στον κεντρικό Σταθμό του Μετρό της Πλατείας Συντάγματος και τη συνεχή προβολή βίντεο στις οθόνες που βρίσκονται στους σταθμούς και τους συρμούς των τριών μέσων.

Στο σχετικό αίτημα του δημάρχου Πρέβεζας ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα τόσο ο Πρόεδρος, Χαράλαμπος Δαμάσκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Νικόλαος Χαιρέτας, όσο και η Διευθύντρια Εμπορικής Πολιτικής και Εταιρικής Επικοινωνίας, Κατερίνα Δεμερούτη και ο Τομεάρχης Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης, Φώτης Γιαννακόπουλος, εκφράζοντας την απόλυτη συναντίληψή τους, ως προς το αίτημα του Δήμου για την ενίσχυση και τη στήριξη του εσωτερικού τουρισμού ο οποίος και αποτελεί ένας από τους κεντρικούς άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής.

Η έκθεση φωτογραφίας για την τουριστική προβολή της Πρέβεζας, η οποία και στήθηκε παρουσία του Ειδικού Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του Δημάρχου Πρέβεζας, Δημητρίου Γερογιάννη σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Ελευθέριο Κοντουλάκο, λειτουργεί από σήμερα έως και το βράδυ της Κυριακής 9 Αυγούστου, στην πολυσύχναστη κεντρική είσοδο της στάσης του μετρό στο Σύνταγμα.

Η έκθεση παρουσιάζει μια σειρά φωτογραφιών με αξιοθέατα του Δήμου Πρέβεζας, καθώς και τις διεθνείς διακρίσεις που έλαβε ο Δήμος Πρέβεζας από τη EUROPEAN BEST DESTINATION, ως η πρώτη ασφαλέστερη παραλία και η πέμπτη ασφαλέστερη περιοχή αναφορικά με τον Covid-19.

Η Πρέβεζα από σήμερα παρουσιάζεται στην Αθήνα και θα αποτελέσει την επόμενη στάση στην προτίμηση για διακοπές των Αθηναίων!

Περισσότερα σε Ειδήσεις