Πρέβεζα:Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Στάδιο

Πρέβεζα:Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Στάδιο. Σε εφαρμογή της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης , ο Δήμος Πρέβεζας γνωστοποιεί την επανέναρξη λειτουργίας:

1) του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας “ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ” η χρήση του οποίου θα είναι αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο με ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από τους παρακάτω :

1.α) από αθλητές νόμιμα δηλουμένων σωματείων και αθλούμενους ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και 31.12.2007)

1.β) από τους εν ενεργεία διαιτητές ομαδικών αθλημάτων.

Πανελλήνιες εξετάσεις

1.γ) Από όσους είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ, παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

2) του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ)- κλειστή αθλητική εγκατάσταση και η χρήση του για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο με ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) αποκλειστικά και μόνον από αθλητές των νόμιμα δηλουμένων σωματείων του Δήμου Πρέβεζας , ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και 31.12.2007) .

Σε όλες τις περιοριστικά αναφερόμενες περιπτώσεις η χρήση γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες πρόσβασης και ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και τις τυχόν ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής που εγκρίνονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Για τη λειτουργία και τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων επιτρέπεται στα αθλητικά σωματεία, και τους εν γένει αθλητικούς φορείς η απασχόληση του αναγκαίου προσωπικού.

Τα αθλητικά σωματεία θα κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων (Δημοτικού Σταδίου και Δ.Α.Κ) τις ημέρες και ώρες που έχουν αιτηθεί και έχουν εγκριθεί με την αριθ. 445/19 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας , προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά για κάθε αθλητή ανά δραστηριότητα καθώς και καθημερινή κατάσταση αθλητών ανά προπονητική ώρα και με πιστή τήρηση των εξειδικευμένων οδηγιών για τη διαδικασία διεξαγωγής της προπόνησης αγωνισμάτων στίβου που θα τηρούνται, επιπροσθέτως των γενικών οδηγιών της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.

Μεμονωμένοι αθλητές και αθλούμενοι μπορούν να αιτηθούν τη χρήση των παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων και μόνο για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες που είναι διαθέσιμες οι αθλητικές εγκαταστάσεις , δηλαδή για Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από 19.00 έως 21.00 και Τετάρτη, Παρασκευή από 20.00 έως 21.00.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση αθλητών και αθλουμένων: είναι:

α)ιατρική βεβαίωση

β)συμπληρωμένο δελτίο καταγραφής αθλούμενου/ης και τεχνικού προσωπικού για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

Θα τηρείται βιβλίο εισόδου -εξόδου καθημερινά για αθλητές,διαιτητές ομαδικών αθλημάτων, αθλούμενους, προπονητές, υπαλληλικό προσωπικό και λοιπό προσωπικό των σωματείων

Οι αιτήσεις-δηλώσεις νομίμων εκπροσώπων σωματείων, διαιτητών, μεμονωμένων αθλουμένων και αθλητών υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στα e-mail: [email protected], [email protected], [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2682325325 (γραφείο αθλητισμού) πρωϊνές ώρες από 9.00 έως 14.00 και στο 2682028358 (Δημ.Στάδιο)απογευματινές ώρες από 14.00 έως 18.00.

Πηγή: http://www.epirus-tv-news.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις