Το «Πιτζάμα Project» χάρισε παιδικά χαμόγελα στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Μια πράξη αγάπης προς τα παιδιά υπό τη σύσταση του σωματείου «Τα βιβλία παίζει» και του ομίλου PRESSGROUP

Το «Πιτζάμα Project» συνεχίζει να μοιράζει παιδικά χαμόγελα σε δέκα δήμους της χώρας, εκ των οποίων και ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε για τα μικρά πλασματάκια των Πραμάντων ένα ζευγάρι άνετες πιτζάμες και ένα παιδικό παραμύθι.

Τα παιδάκια έλαβαν έγκαιρα τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων και η χαρά τους είναι ζωγραφισμένη στα αγγελικά προσωπάκια τους, μαζί με τις ζωγραφιές που έφτιαξαν τα ίδια με χριστουγεννιάτικες ευχές για όλο τον κόσμο.

«Πιτζάμα Project»

Το ευχαριστήριο μήνυμα

«Καλησπέρα σας!

Ονομάζομαι Λιόντου Ευαγγελία και είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Πραμάντων στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων.

Εκ μέρους των παιδιών και των γονέων θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για τις πιτζάμες και τα παραμύθια που χαρίσατε. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ.

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!»

«Πιτζάμα Project»

«Πιτζάμα Project»

Τις δύσκολες και πρωτόγνωρες αυτές μέρες που διανύουμε έχει μεγάλη αξία να αναλογιστούμε την ανάγκη των παιδιών να χαμογελούν και να λαμβάνουν αγάπη. Για το λόγο αυτό, είναι χρέος όλων μας να βάλουμε κάτω από το δέντρο των οικογενειών που έχουν ανάγκη ένα συμβολικό δώρο. Γιατί τα γλυκά όνειρα φέρνουν όμορφες μέρες!

«Πιτζάμα Project»

Ο όμιλος PRESSGROUP ευχαριστεί με τη σειρά του το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων που στάθηκε δίπλα στον όμιλο με σκοπό να χαρίσουν από κοινού παιδικά χαμόγελα.

«Πιτζάμα Project»

Περισσότερα σε Ειδήσεις