Δέσμευση για νέο Μουσικό Σχολείο στον δήμο

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ παραβρέθηκε το πρωί στον αγιασμό του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων και απευθυνόμενος προς τους μαθητές αποκάλυψε μια νέα δέσμευση του για νέο Μουσικό Σχολείο στον δήμο.

Απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς είπε ότι επιθυμία του Δήμου είναι να ανοίγει η πολιτιστική χρονιά με εκδήλωση του σχολείου κάτι που θα ετοιμαστεί μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος σημείωσε ότι το ενδιαφέρον του Δήμου για το Μουσικό Σχολείο ήταν αμέριστο από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα.

«Κάναμε σημαντικά έργα βελτίωσης των υποδομών του. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα με την βοήθεια της Περιφέρειας κάναμε όλες τις παρεμβάσεις ώστε να δοθεί η έγκριση από την επιτροπή καταλληλότητας. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται και το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά. Έτσι θα προχωρήσουμε και σε άλλες βελτιώσεις. Αυτό όμως δεν είναι λύση. Η πόλη δικαιούται ένα πρότυπο μουσικό σχολείο. Υπάρχει ένα κτιριολογικό πρόγραμμα του Δήμου στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα νέο μουσικό σχολείο. Το ενδιαφέρον μας είναι αμέριστο» υπογράμμισε ο κ. Ελισάφ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις