Με τηλεδιάσκεψη τα φροντιστήρια των Ιωαννίνων

Με τηλεδιάσκεψη τα φροντιστήρια των Ιωαννίνων. Μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεχίσουν να κάνουν μαθήματα τα φροντιστήρια των Ιωαννίνων, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το ΔΣ του Συλλόγου τους.

Μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεχιστούν και τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου.

Τα φροντιστήρια θα είναι ανοιχτά από τις 11 Μαίου με όλα τα μέτρα προστασίας μόνο όμως για θέματα που υποστηρίζουν την διοικητική τους λειτουργία.

«Ας σημειωθεί και η παράκληση όλων μας προς τα φροντιστήρια που ενδεχομένως δεν ανήκουν στον σύλλογο μας να τηρήσουν την ίδια στάση και να αποφύγουν κάθε πιθανό ή απίθανο ρίσκο, διασφαλίζοντας την υγεία των μαθητών, των οικογενειών τους και των συμπολιτών μας.

Σημαντική προσπάθεια

Σημαντική στην όλη προσπάθεια θα υπάρξει η συμβολή, η κατανόηση και η ταύτιση των γονέων με το παραπάνω πλαίσιο και δεσμευόμαστε για επανεξέταση της κατάστασης παρακολουθώντας τις εξελίξεις που αφορούν στην διάδοση της λοίμωξης Covid-19.

Θεωρούμε ότι με μια τέτοια υπεύθυνη στάση και αντιμετώπιση θα δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης απέναντι μας ώστε να αντιμετωπίσει ο κλάδος το λιγότερο δυνατό κόστος από μια τέτοια απρόβλεπτη και ιδιαίτερη κατάσταση.

Ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί και έχοντας πάντα ως μέλημα μας αφενός την ευθύνη μας απέναντι στους μαθητές μας και αφετέρου τη βιωσιμότητα του κλάδου μας συντασσόμαστε με τη λογική της ευθύνης και αυτήν προτείνουμε και στα μέλη μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση!

Περισσότερα σε Ειδήσεις