Μείωση των δημοτικών τελών ύδρευσης,ζητούν οι Τρίτεκνοι

Μείωση των δημοτικών τελών ύδρευσης,ζητούν οι Τρίτεκνοι

 

Μείωση των δημοτικών τελών στην ύδρευση,ζητά ο Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων,με επιστολή της στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ κ. ¨Αρη Μπαρτζώκα.Αναλυτικά η επιστολή:

"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2010, με συνεχείς αγώνες για το δημογραφικό της χώρας μας, για τα προβλήματα των τριτέκνων οικογενειών και για προσφορά στο...

κοινωνικό σύνολο του νομού μας. Σας ενημερώνουμε ότι αυτή την χρονική περίοδο ο Σύλλογος έχει εγγεγραμμένα μέλη 765 οικογένειες. Ανήκουμε στην Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) η οποία εκπροσωπεί 56 συλλόγους-μέλη από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας και αριθμεί 220.000 μέλη.

 

Πολυμελείς οικογένειες

Οι πολυμελείς οικογένειες με τρία τέκνα έχουν εδώ και μια δεκαετία αναγνωριστεί επισήμως και νομοθετικά από το Ελληνικό Κράτος ως ευαίσθητη κοινωνική ομάδα χρήζουσα προστασίας, κάτι που άλλωστε ανταποκρίνεται και στα δημογραφικά δεδομένα της χώρας μας. Η πανδημία του Covid-19 δημιούργησε νέα οικονομικά δεδομένα και πολλές οικογένειες θα αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σας προτείνουμε να εξετάσετε την παροχή μείωσης των τελών ύδρευσης στα Μέλη των Τρίτεκνων Οικογενειών μας.

Η αποδοχή του αιτήματος μας αποτελεί σημαντικό εργαλείο άσκησης δημογραφικής πολιτικής σε μια περίοδο που η όξυνση του προβλήματος αυτού στην χώρα μας αρχίζει να έχει ιδιαίτερα αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και κυρίως γεωπολιτικές επιπτώσεις. Πραγματικά θα το εκτιμούσαμε αν θα μπορούσατε να εξετάσετε την συγκεκριμένη αίτησή μας καθώς περιμένουν όλες οι τρίτεκνες οικογένειες την συμβολή σας. Ευελπιστούμε για την ανταπόκριση σας στο εύλογο αίτημα μας. Θεωρούμε ότι η ανταπόκριση σας θα είναι θετική στο αίτημα μας του Συλλόγου μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις δικές σας ενέργειες.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Στους Βουλευτές Ιωαννίνων, κ. Δήμαρχο και στα ΜΜΕ που κοινοποιείται το παρόν έγγραφο παρακαλούμε για την ενημέρωση τους και κατά την κρίση τους ενέργειες."

Πηγή: https://epirusgate.blogspot.com/

Περισσότερα σε Ειδήσεις