Κάλεσμα στις επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 85η ΔΕΘ

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 85η ΔΕΘ

Πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στα πλαίσια των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων-Μελών του, θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην «85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διοργανώνεται από το 1926, θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο εκθεσιακό και εμπορικό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με Β2Β, Β2C και B2G (business to government) οργανωτικά χαρακτηριστικά.

 

Επιχειρηματικότητα και οικονομία

Με άξονα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, η ΔΕΘ προάγει την ελληνική οικονομία και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ταυτόχρονα, δημιουργεί φυτώρια ανάπτυξης νέων κλαδικών εκθέσεων και άλλων γεγονότων με διεθνή προσανατολισμό.

H 85η ΔΕΘ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μαζί με τους εκατοντάδες εκθέτες της, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ως «τιμώμενη χώρα», την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας - ¬μία από τις σημαντικότερες βιομηχανικές και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου - η οποία θα παρουσιάσει τη δυναμική της εφ’ όλης της ύλης στην οικονομία, τις επιστήμες, την καινοτομία, την εργασία αλλά και τις ευκαιρίες και τις τάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα, ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δημιουργικών happenings θα αποτελέσουν πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας την ετήσια γιορτινή ατμόσφαιρα στους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες της.

Το Επιμελητήριο πέραν της παρουσίας του θα διαθέσει χώρο περιπτέρου δωρεάν στις Επιχειρήσεις-Μέλη του που θα συμμετάσχουν.

Το κόστος του περιπτέρου θα καλύψει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για τα Μέλη του που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους κατά προτεραιότητα.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην έκθεση είναι:

1. Η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2020.

2. Καταβολή εγγύησης συμμετοχής στην έκθεση 100 ευρώ η οποία θα επιστραφεί κατόπιν της συμμετοχής της Επιχείρησης-Μέλους.

3. Παρουσία εκπροσώπου της Επιχείρησης-Μέλους στο Περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

«Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προσκαλεί τις Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν (εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις) στην 85η ΔΕΘ στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, να δηλώσουν έως 29 Ιουλίου το αργότερο, το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους.

Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες: Επιμελητήριο Ιωαννίνων /Enterprise Europe Network – Hellas, κα. Άννα Ζέρβα (Δ/νση: Πουτέτση 14. Τηλ.: 2651076589, Φαξ: 2651025179, e-mail: [email protected], Ιστοσελίδα: www.cci-ioannina.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις