Η μεγαλύτερη δράση για τις Startup και στα Γιάννινα

Η μεγαλύτερη δράση για τις Startup και στα Γιάννινα. Η Terracom, ως εταιρεία τεχνολογίας με σημαντική παρουσία στο χώρο, θέλοντας να υποστηρίξει το τοπικό οικοσύστημα, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) το Startup Greece Week - Ελληνική Εβδομάδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα!

 

Η Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Μάϊο, αυτή τη φορά λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, 100% online!

Από τις 4 Μαΐου μέχρι τις 10 Μαΐου, μία εβδομάδα γεμάτη από online workshops, ανοιχτές συζητήσεις με διακεκριμένους ομιλητές, networking, ένα διαγωνισμό για Startups και πολλές άλλες δράσεις. Στόχος μας η ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα!

Το session των Ιωαννίνων που συνδιοργανώνει η Terracom, θα λάβει μέρος τη Κυριακή 10 Μαΐου στις 14:00-16:00. Ή έναρξη θα γίνει με τον Κωνσταντίνο Καλαμπόκη, Session Organizer, Business Development Manager – Terracom, ενώ θα ακολουθήσει πάνελ που θα πλαισιώσουν εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, τον ακαδημαϊκό και το δημόσιο φορέα.

Οι συμμετέχοντες στο Startup Greece Week έχουν την ευκαιρία:

να γνωρίσουν επιτυχημένους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και startuppers που θα επικοινωνήσουν γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τον χώρο του επιχειρείν,

να δικτυωθούν και να διευρύνουν τις επαφές σου εντός της επιχειρηματικής κοινότητας,

να κερδίσουν στον επιχειρηματικό διαγωνισμό για τις startups βραβεία αξίας 10.000 ευρώ,

να διεκδικήσουν χρηματοδοτήσεις από επενδυτές,

να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα workshops με σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου, και να συμμετάσχεις σε πολλές ακόμα δράσεις!

Οι 10 πόλεις που συμμετέχουν στην διοργάνωση είναι οι: Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Τρίπολη, Ρόδος, Ξάνθη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα.

Επιπλέον επιβεβαιωμένες θεματικές ενότητες είναι οι: Fail FAST, Biotech / HealthTech, Logistics / On Demand Delivery, Greentech / Energy, Fintech.

Η δράση και η πρωτοβουλία

 

Η δράση είναι πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας), στα πλαίσια των στόχων του για την ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η οργάνωση και η παραγωγή του εγχειρήματος γίνεται από 30 και πλέον εθελοντές με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη! Μάλιστα αποτελεί την μεγαλύτερη, ίσως, online πρωτοβουλία που έχει συμβεί παγκοσμίως τόσο σε διάρκεια όσο και σε φορείς/ομιλητές που παίρνουν μέρος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις