Διαμαρτυρία προς ΔΕΔΔΗΕ 

Ο δήμος Νικολάου Σκουφά ενημερώνει σχετικά με την συμφωνία για την επέκταση του οδικού δημοτικού φωτισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου:

"Από το 2016 ο Δήμος Νικολάου Σκουφά έχει έρθει σε συμφωνία με την ΔΕΔΔΗΕ για την επέκταση του οδικού δημοτικού φωτισμού.

Από τότε όμως, μέχρι και σήμερα, παραμένουμε στο σκοτάδι.

Ο Δήμος μας, έχοντας μάλιστα εκπληρώσει εδώ και δυο χρόνια όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την τοποθέτηση στύλων φωτισμού, διαπιστώνει με λύπη του, πως αυτοί δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα.

Δυστυχώς, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις μας τόσο προς την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε όσο και προς την διεύθυνση της ΔΕΔΗΗΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός αυτό, και να κάνουμε ταυτόχρονα δημόσια έκκληση προς την ΔΕΔΔΗΕ να επισπεύσει τη διαδικασία και να ολοκληρώσει την υποχρέωση που έχει αναλάβει απέναντι στον Δήμο μας.

Η μέχρι σήμερα αδράνεια από την πλευρά της ΔΕΔΔΗΕ, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σημαντικά λειτουργικά προβλήματα στον δήμο μας, συνυπολογίζοντας και το θέμα ασφάλειας των συμπολιτών μας που προκύπτει ασφαλώς από το γεγονός ότι πολλές κατοικημένες περιοχές παραμένουν χωρίς οδοφωτισμό.

Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι η δημοτική αρχή έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος, και θα συνεχίσει να πράττει το ίδιο, μέχρι την οριστική λύση αυτού.

Δείτε τα τελευταία έγγραφα προς την ΔΕΔΔΗΕ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΔΕΔΔΗΕ Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου - Άρτας ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Περισσότερα σε Ειδήσεις