Η «Ζύρα» ξετρύπωσε ηρωίνη στον πίσω τροχό ενός ΙΧ (βίντεο)

Διαμαρτυρήθηκε στους αστυνομικούς επειδή του έκαναν έλεγχο σε μια περιοχή της Άρτας το μεσημέρι της Δευτέρας ο Έλληνας οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, καθώς του είπαν να περιμένει αν και αρχικά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Ωστόσο, «πάγωσε» όταν είδε να καταφθάνει η... «Ζύρα», ο σκύλος ανιχνευτής της Ασφάλειας.

Το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο μύρισε απ' άκρη σ' άκρη το αυτοκίνητο. Έτσι, ανακάλυψε την κρύπτη πάνω από το θόλο του πίσω αριστερού τροχού του αυτοκινήτου, μέσα στην οποία βρισκόταν κρυμμένη μια συσκευασία περιτυλιγμένη με κολλητική ταινία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή «βράχου», βάρους 36,58 γραμμαρίων.

Ο οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και στην Αλεξανδρούπολη

Με οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ακινητοποιήθηκε στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με δυο Έλληνες επιβάτες για τους οποίους υπήρχαν στοιχεία ότι δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών. Στο πλαίσιο της έρευνας, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 17,5 γραμμαρίων και στην κατοχή τους τέσσερα ναρκωτικά χάπια που κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: agon.gr, protothema.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις