Δήμος Αρταίων: Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης

Δήμος Αρταίων: Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους πολίτες στην Άρτα.

Ακόμη μία δράση του Δήμου Αρταίων στο πλαίσιο της καταπολέμησης της υγειονομικής κρίσης, προστίθεται και λειτουργεί συμπληρωματικά με τις διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας που παρέχει από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Αρταίων, στους πολίτες που δεν μπορούν. Ή που δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Που αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Αυτή τη φορά, οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου θέτουν σε ισχύ γραμμή ψυχολογικής στήριξης. Στόχο, έχουν την ψυχολογική βοήθεια, όσων αδυνατούν να ανταποκριθούν στις δυσάρεστες επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19.

«Η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στελεχώνεται από Ψυχολόγους της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρταίων. Θα παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική βοήθεια- υποστήριξη σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα. Θα απαντούν σε ερωτήσεις και προβληματισμούς» ανέφερε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Λίοντος.

Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο 2681077400 του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης για τη Βία κατά των Γυναικών και στο τηλέφωνο 2681362138 του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αρταίων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις