Δήμος Αρταίων: Εργασίες σε σχολεία και προαύλια

Δήμος Αρταίων: Εργασίες σε σχολεία και προαύλια.

Ελαστικός συνθετικός τάπητας, πυρασφάλεια και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες σε σχολεία και προαύλια από τον Δήμο Αρταίων.

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων και των προαυλίων τους από τον Δήμο Αρταίων, έτσι από την επόμενη εβδομάδα, μαθητές και καθηγητές θα βρουν πιο όμορφα και πιο λειτουργικά τα σχολεία τους.

Υπό την επίβλεψη των ανθρώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ » αλλά και από δημοτικούς πόρους πραγματοποιήθηκαν εργασίες αναβάθμισης, επισκευής, συντήρησης, οικοδομικές εργασίες, εργασίες Η/Μ και εργασίες πυρασφάλειας εντός των σχολείων.

«Ένας είναι ο στόχος μας: Τα χρήματα των δημοτικών τελών, των πολιτών δηλαδή να πιάνουν τόπο στην καθημερινότητα όλων. Θέλουμε σχολεία ασφαλή και λειτουργικά και γι’ αυτό δουλεύουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων o Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις είναι τμήμα μιας ευρύτερης εργολαβίας προϋπολογισμού 505.500 ευρώ.

Τα σχολικά συγκροτήματα που μέχρι σήμερα έχουν γίνει παρεμβάσεις είναι τα εξής:

Επίστρωση χυτού ελαστικοσυνθετικού δαπέδου (γήπεδο μπάσκετ) με υπόστρωμα:

Στο 2ο Λύκειο Άρτας

Στο 4ο Λύκειο Άρτας

Στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Άρτας

Στο Τεχνικό Λύκειο Άρτας

Στο Γυμνάσιο Κωστακιών

Στο Γυμνάσιο Φιλοθέης

Στο Γυμνάσιο Γραμμενίτσας

Στο Δημοτικό Καμπής

Και στο Δημοτικό Ρόκκας

Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί και οι απαιτούμενες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στο Τεχνικό Λύκειο, στο 4ο Δημοτικό, στο 6ο Δημοτικό, στο 9ο Δημοτικό, στο Δημοτικό Κωστακιών, στο Γυμνάσιο Κωστακιών, στο Δημοτικό Ανέζας ,στο Γυμνάσιο Ανέζας ,στο Γυμνάσιο Γραμμενίτσας και στο 1ο Γυμνάσιο.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν εργασίες πυρασφάλειας για την εξασφάλιση του αντίστοιχου πιστοποιητικού, στο 1ο Δημοτικό, στο 2ο Δημοτικό, στο 2ο Γυμνάσιο, στο 2ο Λύκειο, στο 4ο Γυμνάσιο, και στο 4ο Λύκειο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις