Βγάζουν άδειες καρέκλες στις πλατείες!

Βγάζουν άδειες καρέκλες στις πλατείες! Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Διασκέδασης Άρτας (ΣΕΔΑ) «Ο ΞΕΝΙΟΣ» αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια πρωτότυπη συμβολική εκδήλωση-διαμαρτυρία.

 

Ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού "EMPTY CHAIRS - Άδειες καρέκλες".

Οι επιχειρηματίες θα τοποθετήσουν στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας, που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, την Τετάρτη 6 Μαϊου 2020 και ώρα 20.00 και συμμετέχουν σε αυτή περισσότεροι από 30 Σύλλογοι Εστίασης και Τουρισμού.

Συμβουλευτική διαμαρτυρία

 

Στην Άρτα η συμβολική διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Αγ. Δημητρίου).

Ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα: Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.

Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας μήνυμα στο [email protected] και από την σελίδα στο facebook #menoumeoloimazi#emptychairs#coronovirus2020

Περισσότερα σε Ειδήσεις