Δολοφονία στην Ζάκυνθο: Στο «βεβαρυμμένο» παρελθόν του συζύγου στρέφεται η αστυνομία

Έντονη αναστάτωση επικρατεί στην Ζάκυνθο, μετά την δολοφονική επίθεση με θύμα μια 37χρονη επιχειρηματία αλλά και τον σοβαρό τραυματισμού του συζύγου της ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και εκεί αναζητά η αστυνομία πιθανά κίνητρα για να κατευθύνει τις έρευνες.

Σύμφωνα με τα εως τώρα στοιχεία το ζευγάρι ήταν στο μηχανάκι του όταν ξαφνικά στον επαρχιακό δρόμο Λιθακιάς-Αγίου Σώστη, πετάχτηκαν δύο άνδρες που φορούσαν μπλε στολές και κράνη και άρχισαν να τους πυροβολούν.

Οι δράστες περιγράφονται ως «ένας ψηλός και ένας κοντός», ενώ φορούσαν σκούρες φόρμες. Μετά την μαφιόζικη εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών και για υπόθεση μαστροπείας και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποφυλακίστηκε το 2014 και έκτοτε δεν απασχόλησε ξανά τις Αρχές. Η σύζυγός του, η οποία έπεσε νεκρή, ήταν επιχειρηματίας στο Δήμο Λαγανά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Πηγή: neakriti.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις