Έλεγχοι και συστάσεις σε πολίτες - Οι περισσότεροι είχαν στείλει sms

Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της πόλης της Ζακύνθου λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Αλλά και σε διάφορα χωριά του νησιού, προκειμένου να ελέγξουν τους πολίτες εάν διαθέτουν τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Παράλληλα, οι δυνάμεις της αστυνομίας ενημερώνουν τους πολίτες για τις διαδικασίες, ενώ προχωρούν και σε συστάσεις για ομαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση.

Στην Ζάκυνθο φαίνεται οι πολίτες να έχουν συμμορφωθεί με τα μέτρα της κυβέρνησης καθώς κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι οδηγοί είχαν στείλει SMS ενώ άλλοι είχαν τυπώσει τα απαραίτητα έγγραφα κυκλοφορίας τα οποία έδειχναν, από σχετική απόσταση, στους αστυνομικούς, μαζί με την ταυτότητα τους.

Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις, οι πολίτες δεν έφεραν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, με αποτέλεσμα να τους γίνουν συστάσεις, ώστε από αύριο να την επιδεικνύουν, μαζί με τα σχετικά έγγραφα μετακίνησης.

Πηγή: pronews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις