Ο Δήμος στην έκθεση τουρισμού των Βρυξελλών

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Salon de Vacances 2020 των Βρυξελλών συμμετείχε ο Δήμος Παξών για πρώτη φορά στο περίπτερο του ΕΟΤ μαζί με την ΠΙΝ.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Παξών:

Η σημαντική αυτή έκθεση που διεξήχθη από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου έχει μεγάλη επισκεψιμότητα με πάνω από 100.000 επισκέπτες και την περασμένη χρόνια η αύξηση από την Βελγική αγορά ήταν πάνω από 3%.

Οι Βρυξέλλες βρίσκονται στην καρδιά της Ευρώπης και αποτελούν μια σημαντική τουριστική αγορά.

Στις γιγαντοοθόνες του περιπτέρου του ΕΟΤ έπαιζε σε τακτά χρονικά διαστήματα Video με το Νησί μας.

Στην έκθεση συμμετείχαν ως εκπρόσωποι του Δήμου Παξών οι κ. Παντελής Κουβάς, πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού και τουριστικής προβολής και ο κ. Σωτήρης Σαρκαβάζης.

Ο κ. Κουβάς Παντελής είχε την ευκαιρία να συναντήσει σημαντικούς παράγοντες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, να συζητήσει με την Διευθύντρια του ΕΟΤ στο Βέλγιο κα. Ελένη Σκαρβέλη για διάφορες δράσεις που μπορούν να γίνουν για να προσελκύσουν τουρίστες στο νησί, αλλά και απλούς επισκέπτες οι οποίοι δεν γνώριζαν που ευρίσκεται το νησί των Παξών και να ακούσει από αυτούς τη γνώμη τους.

Την ΠΙΝ εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρος Τραυλός.

Το περίπτερο μας επεσκέφθη ο πρέσβης της Ελλάδος στο Βέλγιο κ. Διονύσιος Καλαμβρέζος, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ζάκυνθο.

Το περίπτερο της περιφέρειας μας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου ζητώντας πληροφορίες για τα νησιά μας καθώς και tour operators.

Την υποστήριξη του περιπτέρου της ΠΙΝ είχε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Κέρκυρας Γιώργος Παπαβλασόπουλος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις