Διαρρήκτης αυτοκινήτων διακινούσε ναρκωτικά στην Κέρκυρα

μαχαίρια

Απ’ όπου μπορούσε έβγαζε παράνομο κέρδος ένας Έλληνας, ο οποίος «έγδυνε» σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά παράλληλα έκανε και διακίνηση ναρκωτικών στην Κέρκυρα.

Μετά από τρεις διαδοχικές κλοπές που διέπραξε από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ως το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη και αποκαλύφθηκε όλη η δραστηριότητά του.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων όταν παραβίασε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε παραλιακή περιοχή της νότιας Κέρκυρας, από τα οποία «ξήλωσε» τα συστήματα ήχου και τα έκλεψε μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα. Όταν, όμως, έγινε έρευνα στο σπίτι του και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιεί, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 143,25 γραμμαρίων, 170 ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα μέρος από τα αντικείμενα που είχε κλέψει, τα οποία κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες του, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλλοδαπή «πορτοφολού» χτύπησε τρεις φορές στο ίδιο μαγαζί