Δημοσιογράφος εμβολιάστηκε παράνομα σε κέντρο Υγείας της Κέρκυρας

Την παραίτηση του επιστημονικού υπευθύνου σε κέντρο Υγείας της Κέρκυρας ζήτησε ο υπουργός Υγείας για το παράνομο εμβολιασμό δημοσιογράφου

Μετά τον παράνομο εμβολιασμό δημοσιογράφου, την παραίτηση του επιστημονικού υπευθύνου στο κέντρο Υγείας της Κέρκυρας αλλά και την παραπομπή του σε ΕΔΕ ζήτησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να εμβολιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, από τις «αδιάθετες» δόσεις εμβολίου που περισσεύουν από περιπτώσεις δικαιούχων (ηλικιωμένων και υγειονομικών) που δεν προσέρχονται στο ραντεβού τους.

Ο εμβολιασμός του «πέρασε» κανονικά στο σύστημα καταγραφής των εμβολιασθέντων όπου το αποδεικτικό διέρρευσε στα ΜΜΕ και είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας Αλέξανδρος Γαρδικιώτης αντικαθίσταται άμεσα και δίνεται εντολή στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η μη ορθή τήρηση των κριτηρίων προτεραιοποίησης της Εθνικής επιτροπής Εμβολιασμών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις