Κέντρο Υγείας Κέρκυρα: Πολίτες εμβολιαζόντουσαν παράνομα κατά του κορονοϊού

Συνεχίζεται το σκάνδαλο με τους παράνομους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στο κέντρο Υγείας της Κέρκυρας 

Αφού ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε από τον υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας της Κέρκυρας να παραιτηθεί αλλά και να παραπεμφθεί σε ΕΔΕ καθώς στο κέντρο εμβολιάστηκε παράνομα δημοσιογράφος κατά του κορονοϊού, το σκάνδαλο δεν τελειώνει εδώ.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος εμβολιασμών Σπύρος Σκιαδόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε πως ο ίδιος έχει απευθυνθεί και στον εισαγγελέα καταγγέλλοντας, ότι δέχεται από τους ανωτέρους του πιέσεις για να εμβολιαστούν άτομα εκτός λίστας. Παράλληλα, είναι πολλές οι περιπτώσεις ατόμων σε νεαρή ηλικία που που εμβολιάστηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας.

Ο κος Σκιαδόπουλος μάλιστα παραδέχτηκε, ότι ο ίδιος κάλεσε το δημοσιογράφο για τον οποίο γνώριζε, ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα και ενδιαφέρονταν να εμβολιαστεί, καθώς το εμβόλιο, που περίσσευε είχε πολύ μικρό χρόνο ζωής και δεν ανταποκρίθηκε κανείς από τα σώματα ασφαλείας, στα οποία απευθύνθηκε αρχικά.

Παράλληλα ο κος Σκιαδόπουλος επισήμανε, ότι δεν έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες από την 6η ΥΠΕ για το πως θα χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια, που περισσεύουν και αν θα πρέπει ή όχι να χορηγούνται σε άτομα, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις