Σε πλήρη εγκατάλειψη το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Κυκλοφοριακής

Τα τελευταία χρόνια το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Κέρκυρα παραμένει κλειστό και σε πλήρη εγκατάλειψη. Το θέμα αυτό φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο με ερώτηση της η Δημοτική Σύμβουλος Α. Δαγκλή.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

“Χόρτα έχουν γεμίσει το χώρο σκουπίδια και το μικρό σπιτάκι στην είσοδο δίχως παράθυρα . Ο χώρος αυτός που άλλοτε έσφυζε από ζωή έδινε την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να κάνουν μάθημα και παιχνίδι μαζί , πάνω στην οδική ασφάλεια και τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας. Η επισκεψιμότητά του ήταν μεγάλη αφού υπήρξε περίοδος όπου το είχαν επισκεφθεί σε ένα έτος 8.000 άτομα.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ

1. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής;
2. Έχετε πάρει απόφαση ως Δημοτική Αρχή να στηρίξετε το Πάρκο με νέες κατασκευές αλλά και με συντήρηση των υπαρχόντων όπως συμβαίνει σε πολλούς άλλους Δήμους;
3. Θα στελεχωθεί με υπαλλήλους;
Επειδή η Δήμαρχος απαντώντας στην ερώτηση μου με επέπληξε ως ανενημέρωτη παρότι επέμεινα ότι είχα φωτογραφικό υλικό *(μου το είχαν προσκομίσει φίλοι) δήλωσε δε ότι είχε αποκατασταθεί το Πάρκο και δεν υπήρχαν σκουπίδια και χόρτα και ότι οι εγκαταστάσεις βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

να βγάλω η ίδια τις φωτογραφίες σήμερα και σας τις παραθέτω.
Τελικά κ. Δήμαρχε δεν είμαι εγώ η ανενημέρωτη αλλά από ότι φαίνεται εσείς. Για του λόγου το αληθές ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος είπε ότι θα γίνουν προσπάθειες για επισκευές και κοπή χόρτων ώστε να μπορέσει λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη“.

Πηγή: corfutv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προσάραξε σκάφος κοντά στην Ερείκουσα μετά από πρόσκρουση