Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το Σάββατο 23 Μαΐου ο βιαστής της Κέρκυρας, ο 47χρονος που στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για βιασμούς και κατηγορείται εκ νέου για το ίδιο έγκλημα σε βάρος μιας γυναίκας.

Στο Mega μίλησε η 22χρονη με την οποία ο 47χρονος είχε σχέση για ένα μικρό χρονικό διάστημα τονίζοντας ότι τον αγαπά. Όπως είπε η Μαρίνα, όπως είναι το όνομα της 22χρονης, ήταν μαζί για περίπου 1,5 μήνες και σημείωσε ότι η σχέση τους είχε εντάσεις, ωστόσο δεν της φέρθηκε άσχημα.

«Με τον Δημήτρη γνωρίστηκα πέρυσι το Πάσχα, όταν γύρισα στο πατρικό μου, 1 Μαΐου. Ταιριάξαμε γιατί είχαμε ίδιες αντιλήψεις, δύσκολα παιδικά χρόνια και οι δύο. Ήμασταν μαζί 1,5 μήνα κοντά και μετά δώσαμε τέλος για άκυρους λόγους», τόνισε η 22χρονη.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του 47χρονου το διάστημα που ήταν μαζί, η 22χρονη τόνισε ότι «υπήρχαν φορές που υπήρχαν εντάσεις, όπως σε όλες τις σχέσεις, και από τη δική μου μεριά και από τη δική του, βέβαια μου φέρθηκε καλά, δεν μπορώ να πω ότι μου φέρθηκε άσχημα».

Η 22χρονη δήλωσε επίσης ότι δεν δικαιολογεί τις πράξεις του, σημείωσε ωστόσο ότι ακόμα και τώρα τον αγαπά ως άνθρωπο και ότι δεν φοβήθηκε ποτέ δίπλα του.

«Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ γιατί είμαι γυναίκα και όπως έχω ξαναπεί ο βιασμός είναι το χειρότερο πράγμα. Είναι λες και σου παίρνουν την ψυχή εκείνη την ώρα, αλλά ότι έφτασε σε ένα σημείο, ή θα φτάσει να κλέβει, το δικαιολογώ γιατί όταν δεν σου δίνει δουλειά κανένας έξω και όλοι σε αντιμετωπίζουν και κοιτούν αυτό που έχεις κάνει στο παρελθόν, είναι λογικό να κλέψεις», είπε και συνέχισε: «Ασχέτως αν έγινε ό,τι έγινε εγώ τον αγαπώ. Τις ώρες που κυκλοφορούσαμε μαζί δεν υπήρχε αυτή η κατηγορία για εμένα στο κεφάλι μου. Δεν φρόντιζα να του το θυμίζω ούτε με ενδιέφερε το παρελθόν. Κανονικά έπρεπε να νιώθω ίσως και περισσότερη ασφάλεια γιατί δεν μου είχε δώσει κάποιο δείγμα».

Πηγή: newsique.gr