Επέκταση της υπηρεσίας "Βοήθεια στο Σπίτι"

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Φροντίδας του Δήμου Ληξουρίου και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου , στα πλαίσια εφαρμογής μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του κορονοϊού με βάση την Εγκύκλιο 23/17-3-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνει την επέκταση της Υπηρεσίας "Βοήθεια στο Σπίτι".

Με το σύνθημα "Μένουμε σπίτι - Φροντίζουμε για εσάς" απευθυνόμαστε στις ευπαθείς ομάδες , στους άπορους , στους μοναχικούς ηλικιωμένους και σε όσους αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους.

Με ένα τηλέφωνο στο 2671091342 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο 6945494336 τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες όπως και στο mail [email protected] , το προσωπικό του Δήμου θα αξιολογεί τα αιτήματα και θα δίνει λύσεις σε θέματα όπως: αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης,  καθώς και επείγουσες συναλλαγές με το Δημόσιο κ.α.

Ο Δήμος Ληξουρίου στέκεται δίπλα σε όλους του πολίτες της Παλικής που έχουν ανάγκη και λύνοντας προβλήματα της καθημερινότητας βοηθά στην εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις