Διήμερη επίσκεψη του Γιάννη Κεφαλογιάννη στο νησί

Το μήνυμα ότι η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για να κάνει τις ζωές των Ελλήνων καλύτερες, ανέπτυξε από την Κεφαλονιά όπου βρέθηκε για διήμερη επίσκεψη, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε το Ληξούρι και πραγματοποίησε αυτοψία στις σεισμόπληκτες περιοχές στις εργατικές κατοικίες, στα Κουβαλάτα και στον επαρχιακό δρόμο Ληξούρι – Ανωγή.

Επιπρόσθετα, πραγματοποίησε σύσκεψη με την Περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων κα. Ρόδη Κρατσά και τους τοπικούς Δημάρχους για τις ανάγκες του νομού στους τομείς των υποδομών και των μεταφορών.

Ενώ, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου, όπου ξεναγήθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο.

Τέλος, ο Υφυπουργός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης της Νέας Δημοκρατίας να τιμήσει την εκδήλωση ως κεντρικός ομιλητής, συνομίλησε με φίλους και στελέχη της οργάνωσης.

Υπογράμμισε μεταξύ άλλων κατά την επίσκεψη του πως η πλειοψηφία των πολιτών αναγνωρίζει το έργο που παράγει η Κυβέρνηση αποτιμώντας πως η χώρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις