Σε εγκατάσταση πλωτής προβλήτας προχωρά το Λιμενικό Ταμείο

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη με τηλεδιάσκεψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουμε τα θέματα 4 & 5 τα οποία αφορούν τον Ελειό και συγκεκριμένα τον Πόρο.

Τα μέλη του ΔΣ θα αποφασίσουν σχετικά με την αποδοχή της μελέτης που προβλέπει την προμήθεια πλωτής προβλήτας από σκυρόδεμα στον Πόρο καθώς και τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού, σύμφωνα με το εθνικό σύστημα ηλεκτρονικών δημόσιων συμβάσεων.

Το παραπάνω έργο αποτελεί ουσιαστικά την υλοποίηση προεκλογικής εξαγγελίας της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια με νέες παρεμβάσεις για την περιοχή.

Άλλωστε, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία κάθε μικρού και μεγάλου έργου, πριν αυτό ξεκινήσει να γίνεται πράξη, απαιτείται προετοιμασία από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή και τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Πέραν του παραπάνω, το θετικό με την παρούσα Δημοτική Αρχή είναι από την πρώτη ημέρα της νέας εποχής για το Δήμο «άνοιξε» με παρεμβάσεις της μεγάλα και σημαντικά ζητήματα, διαμορφώνοντας τη δική της ατζέντα και πρωτοβουλίες.

Πηγή: inkefalonia.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις