Τραγωδία στην Ηλεία: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Τα αίτια που οδήγησαν έναν ηλικιωμένο άνδρα στην δολοφονία του ίδιού του του γιου και στην συνέχεια στο απονενοημένο διάβημα, αναζητούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας στην Ηλεία.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ 

Η οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε στις εννέα το βράδυ στο σπίτι του παιδοκτόνου, στην Μηλέα (Σκλήβα) Ηλείας.

Ο δράστης και αυτόχειρας ήταν 86 χρόνων αλλά και πατέρας εννέα παιδιών. Το θύμα, έμενε εκτός χωριού και πρόσφατα είχε μετακομίσει στο μικρό χωριό της Ηλείας, και συγκεκριμένα, ελάχιστα πριν την καραντίνα του κορονοιού. Οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν τεταμένα, λένε οι συγγενείς.

Τον 45χρονο τον πυροβόλησε ο ηλικιωμένος πατέρας του ενώ ανέβαινε τα σκαλιά του σπιτιού του, από μικρή απόσταση. Προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών. Αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις γειτόνων, οι οποίοι ανέφεραν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες τσακώνονταν.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει με βεβαιότητα ότι ο ηλικιωμένος άνδρας στην συνέχεια έβαλε το κυνηγετικό όπλο κάτω από το σαγόνι, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, και πάτησε την σκανδάλη μέσα στο ισόγειο σπίτι του. Προφανώς μην αντέχοντας τις τύψεις.

Οι αστυνομικοι έχουν ξεκινήσει και λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό περιβάλλον ώστε να καταλήξουν στα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας.

 

Πηγή: ilialive.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις