31χρονος

Τραγικό τέλος είχε ένας 31χρονος άνδρας λίγο πριν τις 9 το βράδυ χθες στη συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Προύσης, στον Πύργο όταν υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από μπαλκόνι ή ταράτσα πολυκατοικίας στον ακάλυπτο, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Το άψυχο σώμα του νεαρού άνδρα εντόπισαν περίοικοι, που ήταν και αυτοί που ενημέρωσαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Η είδηση της πτώσης του 31χρονου Α.Τ. κινητοποίησε τις αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φθάνει στο σημείο προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει τη σορό του νεαρού στο Νοσοκομείο.

 

Στο σημείο βρέθηκαν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, όπου παρέμειναν μέχρι αργά προκειμένου να ερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό αυτό γεγονός.

Από την πλευρά των αστυνομικών αρχών ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και συλλέγεται κάθε στοιχείο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο σημείο, παρακολουθώντας παγωμένοι όσα διαδραματίστηκαν μερικές στιγμές νωρίτερα στο σημείο με την πτώση του νεαρού άνδρα.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας είχε εκφράσει σε ορισμένες δύσκολες στιγμές του τις σκέψεις του για να προβεί ακόμα και σε πράξεις που ενδέχεται να βλάψουν τον εαυτό του.

Πηγή: patrisnews.gr