Οριστική λύση στο θέμα της επάρκειας και της ποιότητας του νερού

-Απόφαση της ΕΕ του Δήμου Πηνειού

-Καλεί την αντιπολίτευση να υπερψηφίσει την απόφαση

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Πηνειού, προεδρεύοντος του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου. Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να εξευρεθεί οριστική λύση στο μείζον θέμα τόσο της επάρκειας όσο και της ποιότητας του νερού, θέμα που επί σειρά ετών βασανίζει τους δημότες της Γαστούνης και τον Δήμο γενικότερα και δεν τόλμησε να αγγίξει η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος διαχειρίζεται το θέμα αυτό με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης αλλά και γνήσιο ενδιαφέρον για την ποιότητα της ζωής των πολιτών και δίνει λύση τέτοια ώστε κανένας στην κοινωνία της Γαστούνης και κανένας στην κοινωνία του δήμου Πηνειού να μην έχει ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα της ζωής του.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε:

«Θέτω την αντιπολίτευση ενώπιων των ευθυνών της και την καλώ να εγκαταλείψει έστω και μια φορά την στείρα και ανεδαφική πολιτική της και να υπερψηφίσει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που δίνει οριστική λύση σε αυτό το μείζον θέμα για τους συνδημότες μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταγγείλω την αντιπολίτευση στο λαό της Γαστούνης ότι όχι μόνο δεν θέλει να λυθεί το πρόβλημα του νερού αλλά μεθοδεύει την διαιώνισή του»

Επισυνάπτεται φωτο

Περισσότερα σε Ειδήσεις