Ορισμός αναπληρωτή δημάρχου και δύο άμισθων αντιδημάρχων

Με στόχο την ενδυνάμωση της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου Πηνειού ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος με απόφασή του όρισε αναπληρωτή δήμαρχο καθώς και δύο άμισθους αντιδημάρχους, υπεύθυνους για θέματα του πρωτογενούς τομέα και της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα με απόφαση του δημάρχου Πηνειού ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Γιώργος Παναγούλιας ορίσθηκε αναπληρωτής δήμαρχος.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γεωργιόπουλος ορίσθηκε άμισθος αντιδήμαρχος για τα θέματα Πρωτογενούς Τομέα (Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Αλιείας) και θα είναι υπεύθυνος του Γραφείου Αγροτικής Παραγωγής ,ενώ συνεχίζει την άσκηση των κατά τόπον αρμοδιοτήτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Βαρθολομιού.

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γεωργόπουλος ορίστηκε άμισθος αντιδήμαρχος για τα θέματα Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας και συνεχίζει την άσκηση των κατά τόπον αρμοδιοτήτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Τραγανού.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Πηνειού για τις θέσεις ευθύνης που τους ανέθεσε και τόνισαν πως θα ανταποκριθούν και στα νέα τους καθήκοντά με συνέπεια, έργο και κοινωνική προσφορά για τους συμπολίτες τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις