Άνοιξε μετά από χρόνια η πόρτα του δημαρχείου σε πρώην Δημάρχους

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

  • Άνοιξε μετά από χρόνια η πόρτα του δημαρχείου σε πρώην Δημάρχους
  • Στην ατζέντα των τακτικών συναντήσεων μείζονα θέματα του δήμου

«Είμαι εδώ για να ακούσω τις απόψεις σας τις οποίες θα επεξεργαζόμαστε για να υπηρετήσουμε τον κοινό σκοπό».

Με τη φράση αυτή ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος «γκρέμισε τον τοίχο του αποκλεισμού και της εξαίρεσης» και υποδέχθηκε χθες στο Δημαρχείο πρώην δημάρχους των δήμων (Γαστούνης-Βαρθολομιού-Τραγανού) που σήμερα απαρτίζουν τον Δήμο Πηνειού.

Είναι πρώτη φορά που πρώην δήμαρχοι περνούν το κατώφλι του δημαρχείου για να συνομιλήσουν με τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή και να καταθέσουν τις απόψεις τους για μείζονα θέματα που αφορούν στο δήμο.

«Είχε επικρατήσει μια περίοδος που δεν ακουγόταν κανείς παρά μόνο ένας, γιατί εμείς θεωρούμασταν… μιάσματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Λούρμπας πρ. δήμαρχος Γαστούνης.

Στην συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, συμμετείχαν οι πρώην δήμαρχοι:

κ. Παναγιώτης Πεπελάσης (Γαστούνης), κ. Κώστας Λούρμπας (Γαστούνης), κ. Χρήστος Βρυώνης (Βαρθολομιού) και κ. Γρηγόρης Γιαννακόπουλος (Τραγανού). Στην εποικοδομητική συνάντηση ήταν παρών και ο γεν. γραμματέας του δήμου Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος.

Οι πολύπειροι αυτοδιοικητικοί που προσέφεραν σπουδαίο έργο από τη θέση του δημάρχου, όπως το ρυμοτομικό σχέδιο, συνεχάρησαν τον Ανδρέα Μαρίνο για την πρωτοβουλία του «να γκρεμίσει τον τοίχο του αποκλεισμού τους», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε και συμφώνησαν να γίνονται τακτικές συναντήσεις από τις οποίες εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι θα βγουν θετικά αποτελέσματα για τον Δήμο Πηνειού.

«Στείρα αντιπολίτευση από κακοπροαίρετους»Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος υποδεχόμενος τους πρ. δημάρχους δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις και με μόνο στόχο την πρόοδο του δήμου μας. Ένας δήμος που, όπως ξέρετε καλύτερα από μένα, παρουσιάζει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία, όμως, απαιτούν αξιοποίηση.. Τύχατε της τιμής και της εμπιστοσύνης του κόσμου για πάρα πολλά χρόνια και οι απόψεις που θα καταθέτετε εδώ θα είναι απόψεις που τις επεξεργαζόμαστε και θα τις παλεύουμε όλοι μαζί για να υπηρετήσουμε τον κοινό σκοπό.

Έχουμε θέματα που τρέχουν και θέλουμε τη δική σας συνδρομή και συμβολή. Βλέπετε ότι απέναντί μας έχουμε μια στείρα αντιπολίτευση από κακοπροαίρετους ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν τίποτα από εκείνα που έχουν κάνει οι προηγούμενοι και δεν συμμερίζονται ότι κάνει κόπο η δημοτική αρχή».

Εγώ δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με αυτές τις πρακτικές. Θα δουλεύω πάντα και με τη δική σας νουθεσία και φροντίδα θα πετύχουμε το στόχο μας»

Περισσότερα σε Ειδήσεις