Επισκέπτης πέταξε συρραπτικό σε υπάλληλο στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν την Τρίτη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, με έναν 28χρονο επισκέπτη, ο οποίος μην μπορώντας να εξυπηρετηθεί, έκανε εξάσκηση στις γνώσεις του στα «γαλλικά» και στη συνέχεια πέταξε ένα μεγάλο συρραπτικό στον υπάλληλο που τον εξυπηρετούσε.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, 28χρονος πήγε στα γραφεία της Νοσηλευτικής Μονάδας για να διεκπεραιώσει μια προσωπική του υπόθεση. Του ζητήθηκε να προσκομίσει έγγραφα, κάτι το οποίο έπραξε, ωστόσο ο υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι δεν ήταν τα σωστά, με αποτέλεσμα η υπόθεσή του να μην μπορεί να «προχωρήσει».

Όταν άκουσε το «πόρισμα», ο 28χρονος μαινόμενος άρχισε να βρίζει και να βγαίνει εκτός εαυτού, «στολίζοντας» τον υπάλληλο με «κοσμητικά επίθετα». Όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο 28χρονος φέρεται ότι έγινε πιο επιθετικός. Μετά από λίγο άρπαξε ένα μεγάλο συρραπτικό από το γραφείο και το πέταξε στον υπάλληλο τον οποίο τραυμάτισε στο στήθος και στο χέρι! Αμέσως μετά βγήκε από το γραφείο και εξαφανίστηκε.

Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικοί του ΑΤ Ήλιδας, όπου έλαβαν καταθέσεις.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάποιο «επεισόδιο» στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Τα περισσότερα έχουν συμβεί κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, με επισκέπτες ή ασθενείς που έχουν προσέλθει στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς ασύρματο το ΕΚΑΒ στην Ηλεία εδώ και δέκα μήνες