Νεκρός αστυνομικός από σφαίρα-Σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα

Νεκρός αστυνομικός από σφαίρα στην Αρχαία Ολυμπία.

του Γιώργου Σόμπολου 

Σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα. Όλα ερευνώνται λένε οι αστυνομικοί.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικοί στην Αρχαία Ολυμπία, μετά την ανεύρεση ενός νεκρού συναδέλφου τους, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα. Πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετούσε στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ο οποίος είχε πάρει μετάθεση στην Αρχαία Ολυμπία, σχετικά πρόσφατα.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά για την περίεργη υπόθεση. Ο νεαρός αστυνομικός, από τους πλέον αγαπητούς στην υπηρεσία, είχε παντρευτεί πριν 20 ημέρες και μάλιστα η σύζυγος του ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρει μόνο ένα τραύμα από όπλο, χωρίς άλλες εξωτερικές κακώσεις, τουλάχιστον, δια γυμνού οφθαλμού.

Η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διενεργούν τις έρευνες, είναι πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Ωστόσο, συνάδελφοι του που τον γνώριζαν, επεσήμαναν στο kedenews.gr πως δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα ή να τον απασχολούσε κάτι συγκεκριμένο. Όλοι μιλούν για έναν από τους καλύτερους αστυνομικούς, χωρίς προβλήματα, σεβαστικό άνθρωπο, χαμηλών τόνων, γεμάτο ενέργεια, αγάπη για τους οικείους του αλλά και την δουλειά του.

Η περίεργη υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρχές, ενώ θα ερευνηθούν διεξοδικά και οι υποθέσεις τις οποίες είχε χειριστεί τον τελευταίο καιρό. Ήδη μάλιστα, έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό αλλά και φιλικό του περιβάλλον, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις