O Δήμαρχος Γ. Λέντζας επισκέφθηκε τις εργασίες ασφαλτοστρώσεων

Οι Δημότες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οφείλουν αυτή τη περίοδο να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, για προληπτικούς λόγους, και να παραμείνουν στην οικεία τους, συμβάλλοντας με αυτόν το τρόπο στον περιορισμό, της διασποράς του κορονοϊού.

Η Δημοτική Αρχη,από τη πλευρά της, οφείλει να προσφέρει τις υπηρεσίες της για την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη ζωή των Δημοτών της.

Γι΄ αυτό το λόγο ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, επισκέφθηκε σήμερα τις εργασίες ασφαλτοστρώσεων, όπου είδε, και ενημερώθηκε για τη πορεία των εργασιών.

Νέες ασφαλτοστρώσεις στη περιοχή της Βουπρασίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ξεκίνησαν νέες ασφαλτοστρώσεις στη περιοχή της Βουπρασίας με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λέντζας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Φάρμακη Ν., τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλο Β., τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, δήλωσε ότι οι εργασίες αυτές ήταν επιβεβλημένες προκειμένου αυτοί οι δρόμοι να γίνουν πιο ασφαλής, και λειτουργικοί.

 

Τα έργα ασφαλτόστρωσης στη περιοχή της Βουπρασίας, και θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσφέροντας ασφάλεια και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους Δημότες μας.

Πηγή: ilialive.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις