Χτύπησε τη μητέρα, βίασε την κόρη και τις λήστεψε

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία μετά την καταγγελία 53χρονης ότι άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της την κακοποίησε σεξουαλικά, χτύπησε την 76χρονη μητέρα της και στη συνέχεια τις λήστεψε.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο φερόμενος δράστης εισέβαλε στο σπίτι όπου ζουν οι δύο γυναίκες στις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άνδρας φέρεται να χτύπησε και να έδεσε την 76χρονη και στη συνέχεια ζήτησε από την 53χρονη να του δώσει όσα χρήματα είχε. Η γυναίκα του έδωσε 40 ευρώ και τότε ο φερόμενος δράστης την ανάγκασε να απευθυνθεί στους γείτονες για να τους ζητήσει και άλλα χρήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 53χρονη πήγε σε γειτονικά σπίτια προκειμένου να ζητήσει χρήματα. Ένας από τους γείτονες της έδωσε 100 ευρώ και εκείνη με τη σειρά της στον φερόμενο δράστη. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες η γυναίκα ανέφερε ότι ο φερόμενος δράστης την είχε πει πως έχει βάλει βόμβα στη μητέρα της και πως αν μιλούσε θα την ανατίναζε.

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 53χρονη, ο άνδρας την κακοποίησε σεξουαλικά. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις. Την υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας.

Οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη στον Πύργο ο οποίος θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα με λεωφορείο.

ΠΗΓΗ: trikaladay.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις