Πανελλήνιες 2020: Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία

σήμερα

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες 2020 και οι υποψήφιοι έχουν πλέον μια πρώτη εικόνα για το εάν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο που είχαν θέσει.

Παρόλο που το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε πως η πλειοψηφία των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2020 είχε ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες, υπήρχαν και υποψήφιοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Κατσαλάς, ο οποίος είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.com ο Γιώργος συγκέντρωσε 18.600 μόρια. Όπως είπε αμέσως μετά την επιτυχία του πάντα του άρεσε η πανεπιστημιακή καριέρα και συγκλίνει περισσότερο στο να σπουδάσει ιατρική. Ανέφερε μάλιστα πως οι θυσίες που έκανε ήταν πολλές και είχε συμμάχους στον δύσκολο αγώνα του τους γονείς του που είναι καθηγητές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανταμείβονται οι προσπάθειές μου. Δεν το περίμενα ομολογώ. Δεν είχα τόσο ψηλές προσδοκίες». «Κατά την περίοδο της καραντίνας διατήρησα κανονικό πρόγραμμα σαν να ήμουν στο σχολείο», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κ. Μητσοτάκης: Ενισχύουμε τον ορεινό τουρισμό και τις ομορφιές της Ηπείρου