To πόρισμα του ιατροδικαστή για το νεκρό βρέφος

Ο πνιγμός στη θάλασσα, είναι η αιτία θανάτου του μόλις δύο ημερών βρέφους, που εντοπισε περιπατητής χθες το μεσημέρι στην Αγυιά Πάτρας. Η ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροτομή στο βρέφος, διαπίστωσε πως το παιδί ήταν ζωντανό, όταν βρέθηκε στη θάλασσα, καθώς στους πνεύμονες του βρέθηκε σημαντική ποσότητα νερού.

Η 27χρονη μητέρα του βρέφους, βρίσκεται από τις δώδεκα παρά δέκα στο δικαστικό μέγαρο Πάτρας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί αλλά και την πραγματοποίηση ψυχιατρικών εξετάσεων, καθώς, σύμφωνα με τον συνήγορο της, Γιάννη Αποστολόπουλο, βρίσκεται σε μια διαρκή σύγχυση.

Υπενθυμίζεται πως η 27χρονη γυναίκα, γέννησε στις 10 Φεβρουαρίου στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας". Χθες τα ξημερώματα, ζήτησε να θηλάσει το κοριτσάκι της και χωρίς να καταλάβει κανείς, πήρε το παιδί, κατέβηκε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και εξαφανίστηκε.

Κατά δήλωση της πάντα, πήγε στην παραλία της Αγυιάς, όπου τύληξε με μια κουβέρτα το βρέφος και το ακούμπησε στην παραλία.

Εν συνεχεία, επέστρεψε στο σπίτι της, όπου μένει μαζί με την μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες του λιμενικού, τόσο η μητέρα, όσο και ο πατέρας της κοπέλας, δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό, ενώ ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με την ίδια την 27χρονη, δεν γνωρίζει το παραμικρό αφου είχαν μικρής διάρκειας σχέση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις