Πιτσιρίκια ξάφρισαν ενήλικο και ανήλικο στην Πάτρα

Περικυκλωμένος από τρεις πιτσιρικάδες που του απέσπασαν την προσοχή με διάφορες ερωτήσεις βρέθηκε ένας πεζός την ώρα που κατευθυνόταν προς το σπίτι του στην Πάτρα τα ξημερώματα της Παρασκευής. Πριν καν το καταλάβει, έκαναν φτερά μέσα από την τσέπη του 280 ευρώ.

Οι λιλιπούτειοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά το θύμα έδωσε την περιγραφή τους σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ένας από αυτούς και να υποβληθεί σε σωματικό έλεγχο κατά τον οποίο βρέθηκαν πάνω του 20 ευρώ.

Στη συνέχεια, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου έφτασε λίγο αργότερα και η μητέρα του που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δυο ανήλικων.

Το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας άλλος ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος είχε αρπάξει μία χρυσή αλυσίδα από άλλον ανήλικο, το βράδυ της Πέμπτης. Και αυτός, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

l

Περισσότερα σε Ειδήσεις