Παραμένει άταφο στο ψυγείο του νεκροτομείου το βρέφος της πλαζ

Την πρόθεση του να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, εξέφρασε ο πατέρας της 27χρονης που προφυλακίστηκε για το θάνατο του νεογέννητου βρέφους της, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 12/02) στην παραλιά της Αυγιάς στην Πάτρα.

Ο  πατέρας, όπως και η σύζυγος του από την αρχή υποστηρίζουν ότι δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της κόρης τους, αδυνατεί σχεδόν μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της τραγικής είδησης, να συνειδητοποιήσει αφενός τι έχει συμβεί και αφετέρου κάτω από ποιες συνθήκες η 27χρονη έφυγε χωρίς να την αντιληφθεί κάποιος, από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας", όπου γέννησε με καισαρική τομή το άτυχο κοριτσάκι.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωσή του για το άτυχο βρέφος που βρήκε τον θάνατο λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννησή του. «Παραμένει ακόμα στο ψυγείο και δεν μας έχουν ειδοποιήσει για τίποτα απολύτως», υποστηρίζει προσθέτοντας ότι επιθυμία του είναι: «Να μπορέσουμε κι εμείς να κάνουμε ταφή για να ησυχάσει η ψυχούλα του».

 

Την ίδια ώρα ο Διοίκητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος "Ο Αγιος Ανδρέας", Ηλίας Θεοδωρόπουλος φέρεται να  δήλωσε άγνοια περί των προθέσεων περί μήνυσης του πατέρα της 27χρονης, σημειώνοντας οτι "Το νοσοκομείο δεν είναι φυλακή!"

Σήμερα πάντως θα γίνει η μεταγωγή της 27χρονης από το Λιμεναρχείο της Πάτρας όπου κρατείται, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: achaianews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις