Νύχτα θρίλερ για νεαρή γυναίκα - Ο βιασμός και το ψαλίδι

Νέα διάσταση πήρε χθες το απόγευμα, το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα, με θύμα μια νεαρή γυναίκα, η οποία βρέθηκε χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι της, στην άκρη της εθνικής οδού Πατρών- Αθηνών, στο ύψος του Δρεπάνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατήγγειλε τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ότι την τραυμάτισε, αλλά και ότι την είχε βιάσει.

Ο 39χρονος συνελήφθη αργά το βράδυ των Χριστουγέννων, στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, μετά την καταγγελία, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.

Πρόκειται για ημεδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η παθούσα διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ιατροδικαστική της εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της ανήμερα τα Χριστούγεννα μέσα στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή του Ρίου και ήταν η ίδια που κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια.

Το αντικείμενο από το οποίο προκλήθηκε ο τραυματισμός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ψαλίδι. Η γυναίκα έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αφού ο τραυματισμός της, ήταν στο πόδι.

Πηγή: pelop.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις