Μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών σε λαϊκή αγορά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό δυο αλλοδαπών, οι οποίοι επιτέθηκαν σε βάρος δυο άλλων αλλοδαπών στη λαϊκή αγορά στην περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας και τους τραυμάτισαν με μαχαίρια, για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Στην λαϊκή αγορά επικρατούσε κοσμοσυρροή όταν ξαφνικά οι τέσσερις μετανάστες -που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ομοεθνείς- άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, οι δύο αλλοδαποί μαχαίρωσαν τους ομοεθνείς τους, τον έναν στο πόδι και τον άλλον στην πλάτη και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν με ασθενοφόρο στο σημείο του αιματηρού περιστατικού, παρέλαβαν τον έναν τραυματία που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος τραυματίας εντοπίστηκε λίγη ώρα να κινείται αιμόφυρτος στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης και παρελήφθη και αυτός από ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Κανείς από τους δυο, όμως, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους του επεισοδίου ή να αποκαλύψει την ταυτότητα των δραστών.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις