Η στιγμή που ο 52χρονος φθάνει σπίτι του και τον υποδέχονται με χειροκροτήματα (video)

Μία ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα βρίσκεται στο πόδι για τον 52χρονο Χρήστο που γύρισε σπίτι του μετά από μία τιτάνια μάχη με τον κορονοϊό. Ο 52χρονος πάλεψε για 14 μέρες στην εντατική και εν τέλει νίκησε τον αόρατο εχθρό.

Το ασθενοφόρο με τους συνοδούς νοσηλευτές έφτασε έξω από το σπίτι του και μόλις ο 52χρονος κατέβηκε από αυτό η σύζυγός του έτρεξε και έπεσε συγκινημένη στην αγκαλιά του.

Την ίδια ώρα όλοι οι γείτονές του, χειροκροτούσαν για την επιστροφή του στο σπίτι.Ο 52χρονος φορώντας τη χειρουργική ρόμπα, τη μάσκα και το το χειρουργικό καπέλο με αργά βήματα ανέβηκε τα σκαλιά του μπαλκονιού του και μπήκε στο σπίτι του. Οι εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του. «Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό και την Παναγία που με βοήθησαν και γύρισα πίσω».

Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 52χρονου μετά την έξοδο του από την εντατική. Η μαρτυρία του για τις ώρες αγωνίας κόβει την ανάσα. «Από την πρώτη μέρα που μπήκα, έτρεμαν τα πόδια μου από το φόβο. Όταν άκουσα τη λέξη διασωλήνωση λέω "πάει δεν έχει γυρισμό". Φοβήθηκα πάρα πολύ» πρόσθεσε.

Πηγή: dete.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις