Εκκίνηση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ

Το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk, επιστρέφει φρέσκο με νέες ιδέες για πέμπτη φορά στην Πάτρα και θα γεμίσει την πόλη με χρώμα, τη καθημερινότητα μας με αισιοδοξία, τον δημόσιο χώρο με μηνύματα και θα μας «κρατήσει» και πάλι ψηλά το κεφάλι.

Το ArtWalk 5, όπως κάθε χρόνο, πιστό στο όραμα του, έχει προσκαλέσει καλλιτέχνες της street art από ολόκληρο τον κόσμο και ξεκινά στις 15 Ιουνίου με μία τοιχογραφία έκπληξη. Σύγχρονες δημιουργίες θα αντικρύσουν οι πατρινοί και οι περαστικοί ολόκληρο τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Η Art in Progress θα φιλοξενήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους street artists με διεθνή εμπειρία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι Street Artist θα ενεργοποιήσουν με το καλλιτεχνικό τους στίγμα την πόλη, προσδίδοντάς της μία νέα δυναμική και ένα μοναδικό σύγχρονο χαρακτήρα, μέσω της τέχνης και της εξωστρέφειας.

Οι φετινοί καλλιτέχνες που θα αφήσουν το προσωπικό τους σημάδι με τις τοιχογραφίες (mural) τους, σε επιλεγμένους τοίχους της Πάτρας είναι οι: Andrea Casciu, Asier Vera Maceiras, Dourone, Drew Merrit, Edmon1419, Jay Kaes, Leandro Bustamante, NSN997 Crew, Siguel και Silver Formz.

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης:

Ψηφιακά θα γιορταστεί στην Πάτρα η Διεθνής Ημέρα Μουσείων