Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου την Κυριακή 24 Ιανουάριου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, την οποία διοργάνωσε ο πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου με Πρόεδρο την Πουλή Ευπραξία σε συνεργασία με τον Θεοδωρόπουλο Αθανάσιο, πρόεδρο του ΣΕΑ ΚΥ Χαλανδρίτσας.

Η εθελοντική αιμοδοσία έλαβε χώρα στην εκκλησία του Δροσάτου Καλαβρύτων και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, οι εθελοντές δότες χάρισαν αίμα σώζοντας ζωές.

αιμοδοσία στο δροσάτο

Οι ευχαριστίες των συλλόγων προς τους εθελοντές δότες

«Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τους Εθελοντές Αιμοδότες του χωριού, Δροσάτου Καλαβρύτων, που αψηφώντας covid-19 και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δώρισαν απλόχερα ζωή από τη ζωή τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη 10 μονάδες αίματος!!!

Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε Θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο, την Τοπική κοινότητα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού για την άριστη συνεργασία μας στην προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή μας!!!

Μπράβο σε όλους σας!!!»

Στο μήνυμα που απευθύνεται παρακάτω εμφανίζονται ο Νικόλαος Παπαχριστόπουλος, διευθυντής του Καλλιμανοπουλείου, ο οποίος είναι θερμός συμπαραστάτης του συλλόγου, γνωστός από την πρόσφατη περιπέτεια του Καλλιμανοπουλίου ιδρύματος, ο πατήρ Αριστείδης Πριονάς εφημέριος ιερού ναού Δροσάτου Καλαβρύτων, η Πουλή Ευπραξία πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου, ο Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος, πρόεδρος ΣΕΑ ΚΥ Χαλανδρίτσας:

[video width="640" height="368" mp4="/wp-content/uploads/2021/01/video-1611582020.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις