Πάνω από 400 τουρίστες έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο του Αράξου

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου έφτασαν στο αεροδρόμιο του Αράξου στη Δυτική Αχαΐα οι πρώτοι τουρίστες. Το αεροδρόμιο υποδέχτηκε τρεις πτήσεις και περισσότερους από 400 επιβάτες από Γερμανία και Βέλγιο, ενώ σήμερα το πρωί προσγειώθηκε πτήση από τη Λιθουανία.

Όπως επισημαίνει στο thebest.gr ο αερολιμενάρχης Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας χθες το πρωί έφτασε μια πτήση από Ντίσελντορφ με 189 επιβάτες, ακολούθησε πτήση από Βέλγιο και αποβιβάστηκαν 5 τουρίστες με τους υπόλοιπους 102 να έχουν προορισμό την Κέρκυρα ενώ το βράδυ προσγειώθηκε αεροπλάνο από Φρανκφούρτη με 174 άτομα. Την Κυριακή αναμένεται πτήση από Ρίγα Λετονίας.

Έχουν ακυρωθεί ωστόσο δύο πτήσεις από Πολωνία αλλά την Τρίτη αναμένεται η άφιξη επισκεπτών από Γερμανία Βέλγιο και Τσεχία.

“Ως προς την τήρηση των μέτρων γίνονται όλα όπως πρέπει, λαμβάνονται από τους γιατρούς δείγματα για να γίνουν τεστ κορονοϊού, υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικά ενώ μένει να τοποθετηθούν και προστατευτικά από πλέξιγκλας στα γκισέ των αρεοπορικών εταιρειών. Αναχωρήσεις δεν έχουμε ακόμα, αυτές θα γίνουν από την επόμενη εβδομάδα” επισημαίνει ο αερολιμενάρχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναβαθμίζεται με 588.000€ το Δημοτικό γήπεδο Αγιάσου

Πηγή: thebest.gr