Ανήλικοι συνελήφθησαν για απόπειρα βιασμού μιας φύλακα εργοταξίου

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μια γυναίκα υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, που εργάζεται ως φύλακας στο εργοτάξιο κατασκευής του προαστιακού στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, όταν δέχθηκε επίθεση από δυο ανήλικους οι οποίοι αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Οι δυο δράστες επιτέθηκαν στην 42χρονη την στιγμή που είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της για να μπει μέσα και ο ένας την εμπόδισε να την κλείσει, ενώ ο άλλος της κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της. Ταυτόχρονα, της έσκισαν τα ρούχα, την έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να ασελγήσουν πάνω της.

Τρομοκρατημένη η 42χρονη, έβαλε τις φωνές και οι επίδοξοι βιαστές φοβήθηκαν ότι θα την άκουγαν συνάδελφοί της. Έτσι, εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στην Ασφάλεια Αιγίου και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών καθώς η 42χρονη τους αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων.

Οι δυο Ρομά ηλικίας 16 και 15 χρόνων, που είχαν πάει στο εργοτάξιο για να κλέψουν καλώδια χαλκού αλλά είδαν μόνη της την άτυχη γυναίκα και σκέφτηκαν να επωφεληθούν, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Σε βάρος της 37χρονης μητέρας του ενός ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις