Αγρίνιο: Rapid tests σε αστυνομικούς μετά τα 33 κρούσματα στο Μέγαρο

Ιχνηλατήσεις διενεργούνται αυτή την ώρα σε αστυνομικούς στο Αγρίνιο.

Τα rapid tests πραγματοποιούνται μετά τον χθεσινό συναγερμό που σήμανε με 33 κρούσματα κορονοϊού στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου. Την ίδια ώρα, γίνονται και επαναληπτικοί έλεγχοι στους αστυνομικούς που διαγνώστηκαν με Covid-19 και βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η ανησυχία για μεγάλη διασπορά του ιού είναι πολύ έντονη, καθώς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έδωσαν δείγματα το Σάββατο και μέχρι την Τρίτη εργάζονταν κανονικά. Μάλιστα, πρόκειται για αστυνομικούς από διαφορετικές υπηρεσίες!

Τα πρώτα 33 θετικά κρούσματα που διαπιστώθηκαν είναι πολλά, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί προβληματισμός και αναστάτωση σε σχέση με την λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, αφού σχεδόν το 1/4 των υπαλλήλων που υπηρετούν εκεί έχουν τεθεί σε καθεστώς καραντίνας.

Το φόρτο εργασίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί είναι ήδη πολύ υψηλό λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, επομένως κρίνεται απαραίτητη η κάλυψη των θέσεων των υπαλλήλων που νοσούν από κορονοϊό.

Η κατάσταση που επικρατεί έχει σημάνει συναγερμό, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων rapid test που θα δείξουν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις