Απίστευτο τροχαίο στην Νέα Ιωνία

Τροχαίο στην Νέα Ιωνία - Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός υπάλληλος εστιατορίου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός υπάλληλος εστιατορίου στην Νέα Ιωνία, ο οποίος παρασύρθηκε από μηχανή μεγάλου κυβισμού το βράδυ του Σαββάτου.

Του Γιώργου Σόμπολου

O οδηγός της μηχανής, που επίσης νοσηλεύεται με βαριά τραύματα, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε ένα μικρό στενάκι της Νέας Ιωνίας. Ο Μάρκος, ο νεαρός υπάλληλος του εστιατορίου, μόλις είχε οδηγήσει σε τραπέζι, που βρίσκεται σε πάρκο απέναντι από την ταβέρνα, μια παρέα πελατών.

Στο οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα του εστιατορίου φαίνεται να κινείται με ταχύ βήμα προς τον δρόμο, τον οποίο όμως κοιτάζει. Η υπερβολική ταχύτητα της μηχανής δεν του άφησε χρονικά περιθώρια και ο νεαρός υπάλληλος από την Κοζάνη εκσφενδονίστηκε μέτρα μακριά και καρφώθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο. Αντίστοιχα και ο οδηγός της μηχανής κατεληξε σε μια γκαραζόπορτα, ενώ η μηχανή προσέκρουσε σε αυτοκίνητο και έναν τοίχο.

Στην οδό Ομορφοκκλησιάς 1 στην Νέα Ιωνία, όλοι πετάχτηκαν εμβρώντητοι από τον ήχο της σύγκρουσης. Μάλιστα, όπως προκύπτει από υις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα εως ότου βρεθεί ο νεαρός υπάλληλος κάτω από το αυτοκίνητο, εξαιτίας του σκότους στο μικρό στενό.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες ενώ το ανακριτικών τμήμα της Τροχαίας Νέας Ιωνίας διενεργεί έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις